suriname

Amerika Zuid – Suriname

Onze voormalige Kolonie is een spannende bestemming met als grote plus dat iedereen Nederlands spreekt en de kinderen alles kunnen volgen. In Paramaribo liggen mooie resorts met zwembad aan de Suriname rivier en er zijn leuke uitstapjes mogelijk.

Het BERGENDAL Resort,  gelegen aan de oever van de Surinamerivier, te midden een prachtig tropisch landschap, biedt veel mogelijkheden op het gebied van ontspanning en avontuur.

Per korjaal naar Danpaati, de plek waar de zwarte slaven heen vluchtten en midden in de jungle een nieuw bestaan opbouwden. Er worden hier verschillende culturele activiteiten aangeboden en je maakt hier kennis met Afrikaanse tradities, die door de bewoners nog steeds in eren gehouden worden.

Na een vlucht van 75 minuten land u op een kleine airstrip midden in het regenwoud. Voor een verblijf van enkele dagen in één van de mooiste, volledig onbewoonde gebieden van Suriname. Een bezoek aan Kabalebo is voor velen het hoogtepunt van de Suriname reis. Het ruige gebied is van een ongekende schoonheid, een paradijs voor natuurliefhebbers en heel ver verwijderd van de bewoonde wereld.

Een bijzondere rondreis voor gezinnen! Optioneel kan de reis worden verlengd aan de tropische stranden van Curaçao. Vanuit Paramaribo gaan regelmatig vluchten naar Curaçao en dit eiland is geschikt voor een paar dagen strand, zee en snorkelen.

Klik hier voor onze reis.

 

Laat u inspireren: