Santani Retreat Sri Lanka

Als je op zoek bent naar het perfecte toevluchtsoord waar je kunt ontsnappen aan de stress van het dagelijkse leven, dan is Santani de plek voor je. Uitkijkend over de weelderige groene heuvels lijkt het of de tijd op deze plek stilstaat. Ideaal om tot rust te komen en de ziel weer op te laden.

Hier draait alles om rust en ontspanning en daar hoort zeker een mooi zwembad en een goed uitgeruste spa bij. Het aanbod aan behandelingen en therapieën behoort tot het beste dat in Sri Lanka te vinden is. Je kunt kiezen uit stoomcabines, sauna’s  met uitzicht op de vallei en diverse open behandelkamers. Maar ook programma’s zoals ayurveda, detox, yoga behoren tot de mogelijkheden. Alles wat nodig is om lichaam en geest weer in balans te brengen.

De twintig gastenkamers zijn minimalistisch van inrichting, want hier draait het allemaal om innerlijke focus. De wanden bestaan grotendeels uit glas, waardoor je een onbelemmerd uitzicht hebt op de schitterende omgeving. Je verblijft in de groene hooglanden op ongeveer anderhalf uur rijden van Kandy, de culturele hoofdstad van Sri Lanka. Na een weekje Santani voel je je  gegarandeerd verfrist, gerevitaliseerd en klaar voor de terugkeer naar de bewoonde wereld.

 

Laat u inspireren: