Valerius Reizen, een kwestie van smaak.

Geen gewoon reisbureau, maar een reisadviesbureau gespecialiseerd in The Best of The Best, bijzondere luxe reizen op maat. Iedere reiziger heeft zijn eigen is unieke reispatroon en onze maatreizen sluiten naadloos aan op deze specifieke reiswensen. In hoeverre ben je bereid uit je comfortzone te stappen ? Welke balans zoek je tussen rust en activiteiten ? Gaat het om luxe of om locatie en in welke volgorde liggen interesses als gastronomie, kunst & cultuur en natuur?

Sinds 1995 geven wij onafhankelijke adviezen voor reizen op het hoogste niveau. Onze lijnen zijn kort, op de meeste bestemmingen hebben wij lokale partners, die meehelpen een perfecte reis te organiseren en die ons op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Valerius Reizen is als enige reisorganisatie in Nederland geselecteerd door Virtuoso, een wereldwijd netwerk dat de top van de luxe reiswereld met elkaar verbindt. Hierdoor kunnen wij upgrades en extra voordelen bedingen.

Onze trouwe klantenkring bestaat uit individuele reizigers die reizen op hoog niveau en inspiratie, service en vakmanschap waarderen. Valerius Reizen hanteert vooraf standaard dossierkosten vanaf € 350 per reservering. Deze fee wordt niet gerestitueerd indien de reis wel of niet door mocht gaan. De uiteindelijke hoogte van deze dossierkosten worden vooraf ingeschat en zijn afhankelijk van de mate van bewerkelijkheid.

Hoe wij werken?

  • Wij leveren de best mogelijke reis in aansluiting op je persoonlijke wensen
  • Wij selecteren luxe hotels die een bijzondere locatie hebben, dan wel garant staan voor een unieke ervaring
  • Wij adviseren toprestaurants en verlenen conciërge services
  • Uitgebreide reisbescheiden inclusief travel-app voor de mobiele telefoon
  • Tijdens de reis staan uitstekende privé chauffeurs en gidsen klaar
  • Wij zorgen er voor dat je weer uitgerust en veilig thuiskomt
  • Bereikbaarheid tijdens de reis 7 x 24 uur voor hulp of advies
  • Na thuiskomst evalueren wij de reis

Onze streven is een ultieme vakantiebeleving te creëren waar verwondering en genieten centraal staan en waar alles tot in de puntjes is geregeld.
Is dit wat u zoekt? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

 

Laat u inspireren: