Valerius Reizen, een kwestie van smaak.

Geen gewoon reisbureau, maar een adviesbureau gespecialiseerd in bijzondere reizen op maat. Iedereen is uniek en onze reizen sluiten naadloos aan op specifieke reiswensen. In hoeverre ben je bereid uit je comfortzone te stappen ? Welke balans zoek je tussen rust en activiteiten ? Gaat het om luxe of om locatie en in welke volgorde liggen interesses als gastronomie, kunst & cultuur en natuur?

Als zelfstandig reisbureau in Amsterdam Oud Zuid geven wij sinds 1995 onafhankelijke reisadviezen en werken met een professionele databasis voor de reiswereld. Onze lijnen zijn kort, op de meeste bestemmingen hebben wij lokale partners, die meehelpen een perfecte reis te organiseren en die ons op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Valerius Reizen is als enige reisorganisatie in Nederland geselecteerd door Virtuoso, een wereldwijd netwerk dat de top van de reiswereld met elkaar verbindt. Hierdoor kunnen wij upgrades en extra voordelen bedingen.

Onze trouwe klantenkring bestaat uit individuele reizigers die reizen op hoog niveau en inspiratie, service en vakmanschap waarderen. Nieuwe klanten komen eerst naar ons kantoor in Amsterdam Zuid voor een kennismaking en inventarisatie van hun specifieke wensen en interesses. Daarnaast bespreken wij de geschiktheid van verschillende bestemmingen afhankelijk van de klimaat, activiteiten en andere criteria. De kosten voor deze intake bedraagt eenmalig € 250.

Hoe wij werken? Om te ontzorgen en kostbare tijd te besparen leveren wij de volgende diensten:

  • Wij leveren de best mogelijke reis in aansluiting op je persoonlijke wensen
  • Wij selecteren comfortabele hotels die een bijzondere locatie hebben, dan wel garant staan voor een unieke ervaring
  • Wij adviseren toprestaurants en verlenen conciërge services
  • Uitgebreide reisbescheiden inclusief travel-app voor de mobiele telefoon
  • Tijdens de reis staan uitstekende privé chauffeurs en gidsen klaar
  • Wij zorgen er voor dat je weer uitgerust en veilig thuiskomt
  • Bereikbaarheid tijdens de reis 7 x 24 uur voor hulp of advies
  • Na thuiskomst evalueren wij de reis

Onze streven is een ultieme vakantiebeleving te creëren waar verwondering en genieten centraal staan en waar alles tot in de puntjes is geregeld.
Is dit wat je zoekt? Neem dan contact met ons op, wij zijn je graag van dienst.

 

Laat u inspireren: