Onze reizen

to move, to breathe, to fly, to float
to gain all while you give
to roam the roads of lands remote
to travel is to live

Dit was anderhalve eeuw geleden het levensmotto van ‘sprookjesprins’ Hans Christiaan Andersen. Hij maakte 29 reizen door Europa, te voet of per koets, en deed er inspiratie op voor zijn vertellingen. In onze tijd blijft de behoefte aan reizen, onverminderd groot. Afstand nemen van ons dagelijkse drukke leven,   de grijze lucht ontvluchten, kennis maken met andere landen en de tijd nemen voor onszelf en voor elkaar.

Het team van Valerius Reizen reist zelf veel en is goed op de hoogte van de laatste trends en bijzondere hotels en bestemmingen. Onze toegevoegde waarde bestaat uit een combinatie van grote landen- en hotelkennis in combinatie met een uitzonderlijke mate van service verlening.
Wij werken als adviseur en concierge voor een grote groep vaste klanten, die vertrouwen in ons en onze aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding hebben. Wij stellen de mooiste reizen binnen- enbuiten Europa samen, gaan op zoek naar scherpe prijsoffertes en regelen uw reis tot in de puntjes.

Heeft u nog geen duidelijke plannen, kom dan gerust langs dan geven wij graag een aantal suggesties die aansluiten bij de wensen en het budget.

Ter inspiratie staat in de linkse kolom een selectie van onze evergreens weergegeven.

 

Laat u inspireren: