Kaapstad

Kaapstad is één van de mooiste steden ter wereld, heel geschikt voor een verblijf van een week aan zee, met uitstapjes naar de Tafelberg en Robbeneiland. Het is niet een echte strandbestemming maar vanwege de goede bereikbaarheid en gebrek aan tijdsverschil wordt Kaapstad tegenwoordig ook gekozen als zonbestemming in de wintermaanden. Het brede strand van Camps Bay is de grootste trekpleister vanwege de mooie ligging aan een boulevard met palmbomen. De bruisende “Waterfront” met tal van restaurants en winkels ligt binnen handbereik. In de schaduw van de Tafelberg liggen beroemde wijngebieden waar excellente wijnen geproduceerd worden. In september en oktober zwemmen de walvissen er langs de kust.

Mooie hotels met zwembad in Camps Bay zijn:
Twelve Apostles Hotel & Spa, top hotel met 70 kamers en een tijdloze charme
The Marly, strak design hotel
Sea Five, boetiekhotel op 300m van zee

Het Ellerman House ligt niet aan het strand, maar is wel een van de mooiste hotels van Kaapstad.  Met ongeëvenaard uitzicht over Bantry Bay, gazons op verschillende niveaus en een groot verwarmd zwembad.

Voor gezinnen of groepen vrienden is de huur van een villa een interessante optie. In inze portfolio hebben wij villa’s met 2 tot 5 slaapkamers en uitzicht over zee. Een verblijf in Kaapstad is goed te combineren met een bezoek aan het Krugerpark en Mozambique.
Wij helpen graag bij het samenstellen van een mooie reis.

 

Laat u inspireren: