Bonaire

Bon bini na Boneiru, ofwel welkom op Bonaire!

Weinige Caribische eilanden zijn zo uitnodigend als Bonaire, het kleinste eiland van de voormalige Nederlandse Antillen. Het leent zich goed voor een onbezorgde strandvakantie en is gemakkelijk te bereiken met een directe vlucht van KLM. Het rustige eiland heeft bijna het gehele jaar een droog en zonnig klimaat en biedt een fascinerende onderwaterwereld in de turquoise zee.

Aan de waterkant van Kralendijk, de kleine hoofdstad van het eiland, staan negen individueel ingerichte villa’s van topontwerper Piet Boon.  Zes ruime woningen liggen direct aan het strand, met een eigen terras met zeezicht en toegang tot de zee. Het fraaie ontwerp heeft onmiskenbaar het signatuur van Nederlandse design-icoon Piet Boon.

Voor de ultieme Caribbean experience hebben wij een aantal supermooie villa’s in portefeuille die zeer geschikt zijn voor een verblijf van een grote familie of vriendengroep.

Een andere optie voor een zorgeloze gezinsvakantie de Harbour Village Beach Club, gelegen op een prachtige locatie; een privé-schiereiland in de Caribische zee. Snorkel- en duiklocaties zijn bereikbaar vanaf het strand, paddelen en kajakken behoren ook tot de activiteiten. Het restaurant bevindt zich aan zee met buitenterras. Het is het meest exclusieve resort op het eiland en biedt restaurants, een 5-sterren PADI duikschool, spa & fitnesscentrum, zwembaden, kinderprogramma, een jachthaven en tennisbanen.
Het Small Luxury Hotel biedt familiesuites met 1 of 2 slaapkamers:

Het prettig familie resort is Sorobon Beach Resort, hier verblijf je in een family chalet direct op het strand. Tevens een van ’s werelds beste plekken om te windsurfen.

 

 

Laat u inspireren: