Seychellen

Een archipel van zo’n 100 eilandjes met wellicht de mooiste stranden ter wereld. 
Een bezoek aan de Seychellen komt het meest tot zijn recht als je meerdere eilanden bezoekt en veel bezoekers kiezen voor een combinatie van meerdere eilanden. De hotels zijn veelal kleinschalig en rustig gelegen.  Tevens bieden wij zeilboten en catamarans aan, al dan niet met schipper.

De eilanden Mahé, Praslin en La Digue behoren tot de Inner Islands die bestaan uit roze graniet en het bewijs vind je terug op de sprookjesachtige stranden. Vanaf het hoofdeiland Mahé gaat de reis per boot of vliegtuigje naar het eiland Praslin. Het buureiland La Digue is uitsluitend per boot te bereiken. De meeste reizen beginnen op het hoofdeiland Mahé, met slechts 27km x 8km toch het grootste eiland met wel 70 zandstranden.Breng een bezoekje aan het hoofdstadje Victoria of het bergachtige binnenland. hotel Constance Ephelia met ruime villa’s met uitzicht op het Marine Nationaal Park is een goede keuze.

Een korte vlucht (15 minuten) of de ferry brengt je naar Praslin, bekend om het Vallée de Mai National Park waar de unieke ‘Coco de Mer’ groeit. Verblijf hier in Hotel Lémuria, gelegen op een idyllische locatie aan de noordwestkust van Praslin. Bezoek met een buggy het nationale park en ga per boot naar La Digue, waar je kunt fietsen naar de mooiste stranden. Lémuria biedt gratis greenfee 18-holes golfcourse.

De Archipel Seychellen bestaat deels uit privé eilanden resorts zoals :

De Seychellen worden vaak gecombineerd met een safarireis in Oost Afrika.

 

 

 

Laat u inspireren: