Ras al Khamaih

In regenstelling tot de andere Emiraten is Ras al Khamaih nog vrij onontdekt en daarom heel geschikt voor rustzoekers. Het is een van de zeven Emiraten en grenst aan het schiereiland Musandam, dat onderdeel is van het Sultanaat Oman. Het Emiraat heeft een gevarieerde natuur en biedt zowel zandstranden, woestijnen, mangroven als bergen. Aan de prachtige 65km lange kustlijn liggen fraaie hotels aan rustige stranden. De bereikbaarheid is goed, de luchthaven van Dubai ligt op een uurtje rijafstand.

Het Hilton***** ligt aan een schitterende zandbaai van 1,5 km op een rustig schiereiland ten noorden van de hoofdstad. Het resort beschikt over zeven zwembaden, een uitstekende kidsclub, veel faciliteiten en activiteiten. Naast de standaardkamers zijn er ook aantrekkelijke familievilla’s met aparte woon- en slaapkamer.

Waldorf Astoria***** ligt aan zee in de in urbanisatie Al Hamra Village, iets ten zuiden van de hoofdstad. De imposante bouwstijl is geïnspireerd op Arabische paleizen met veel torens en koepels, maar de inrichting is vrij strak. Er zijn veel faciliteiten waaronder twee zwembaden, tennisbaan, uitgebreide spa en verschillende watersporten. Het hotel grenst aan een 600m lang zandstrand, aan het hotel grenst een 18-holes golfbaan en in de buurt bevindt zich een waterpark.

 

Laat u inspireren: