Exclusieve huren

De vakantietijd is vaak een uitgelezen moment om familie en vrienden aandacht te geven. Na een druk jaar is er eindelijk weer tijd om bij te praten, oude herinneringen op te halen en nieuwe herinneringen op te bouwen. Ook voor grootouders kan het een feest zijn om tijdens een drie-generaties week samen met kinderen en kleinkinderen een week samen door te brengen. In de loop der jaren hebben wij een fraaie collectie opgebouwd van bijzondere verblijven met veel ruimte, comfort en privacy. Met de mogelijkheid van catering waarbij er naast het ontbijt ook andere maaltijden verzorgd kunnen worden. Zo kan in Italië een kok overheerlijke pizza’s komen bakken in de eigen pizza oven. Daarnaast kunnen wij ter plaatse veel activiteiten regelen zoals excursies, fietstochten, boottochten etc. zodat er een naast een mooi huis ook een aantrekkelijk dagprogramma aanwezig is.

Ons netwerk van buitenlandse agenten zorgt voor een regelmatige inspectie en kwaliteitscontrole van onze huizen en verlenen daarnaast conciërge services die vakanties wel zo prettig maken. In Europa ligt ons aanbod met name rond de Middellandse Zee in landen zoals Italië, Spanje, Portugal en Griekenland. Maar ook buiten Europa hebben we mooie villa’s met zwembad in portefeuille die het vermelden waard zijn. Afhankelijk van het seizoen kun je denken aan  Marokko, Bali, Thailand, Zuid Afrika, US en de Carïbische Eilanden.

De verwende vakantieganger bieden wij de optie om een vakantiehuis op een hotelresort te huren. Met het beste van twee werelden: de privacy van een privé huis in combinatie met hotelservice en het gebruik van alle hotelfaciliteiten zoals receptie, conciërge,  spa & wellness, restaurants en sportfaciliteiten. Ben je echt op zoek naar iets heel bijzonders dan kun je ook bij ons terecht. Denk dan eens aan een  “exclusieve huur ” van een kasteellodge, zeilboot of privé eiland.

Daarnaast verzorgen wij ook bijzondere locaties voor groepen.
Maak gebruik van onze expertise en laat ons weten wat de wensen zijn.
Wij gaan graag op zoek naar een verrassend mooie plek.

 

Laat u inspireren: