Mauritius & La Réunion

Het Franse eiland La Réunion is het mooiste eiland in de Indische Oceaan.
Het is een wonderbaarlijk stukje Frankrijk en alhoewel het ver van Europa ligt, kun je er met de Euro betalen. De natuur is buitengewoon spectaculair, in de binnenlanden rijken de bergen tot boven de 3000m. De Fransen hebben de traditie om mooie wandelwegen uit te zetten en ook op dit eiland zijn uitstekende wandelpaden in een ongerepte natuur te vinden. Het is de ideale bestemming voor een actieve rondreis.

De hotels op La Reunion zijn kleinschalig en charmant en liggen aan zee of in het ruige binnenland te midden van een ongerepte natuur. Voorafgaand aan de rondreis is het goed toeven in  Lux* Ile de la Reunion, met een mooi groot zwembad aan een lang zandstrand. De kamers van het Palm Hotel & Spa zijn ondergebracht in Creoolse villa’s en het hotel beschikt over twee zwembaden en een mooie Spa. Van juni tot okt bestaat er een kans om walvissen te spotten.

Onze rondreis La Reunion is goed te combineren met Mauritius, waar de mooiste resorthotels te vinden zijn. Het eiland ligt slechts 200km ten noordoosten van La Reunion en staat bekend om zijn prachtige ongerepte zandstranden. Zo kan een actieve vakantie mooi gecombineerd worden met een strandvakantie.
Vraag ons advies voor de juiste keuze, wij zijn goed thuis in de Indische Oceaan.

 

 

 

Laat u inspireren: