Zuid Afrika: Familiereis

Zuid Afrika leent zich uitstekend voor een spannende familiereis vol afwisseling en veel activiteiten. Makkelijk te bereiken  met directe vluchten vanuit Amsterdam, een tijdsverschil van slechts 1 uur en malariavrije natuurparken. De reis begint in Kaapstad, de bruisende stad aan zee waar gelijk veel te zien en ondernemen is. Het beklimmen van de 1085m hoge Tafel berg zou eigenlijk niet op het programma mogen ontbreken. Op ongeveer drie kwartier rijden ligt Simon’s Town, waar de grootste pinguinkolonie van Zuid-Afrika leeft. Kaapstad biedt een groot scala aan overnachtingsmogelijkheden

Op dag vier vertrek per huurauto naar De Hoop Reserve, een mooi natuurpark aan zee op 3 uur rijafstand, met veel leuke activiteiten en overnachtingen in cottages van De Hoop Collection. De reis gaat verder via Swellendam, een van de oudste stadjes van het land, naar Oudshoorn. In Buffelsdrift Game Lodge slaap je in een tent aan een meer en kun je deelnemen aan verschillende safari activiteiten. Bij mooi weer staat er ’s ochtends een ontmoeting met stokstaartjes op het programma.

De reis gaat verder via Plettenberg naar Addo Elephant Park, bekend vanwege de grote kuddes olifanten. In Addo African Home slaap je in rondavels of tenten en kun je het park  met eigen auto gaan verkennen. Tenslotte staat Sibuya Game Reserve nog op het programma met een overnachting in Forest Camp, alleen per boot te bereiken. Dagelijks zijn 2 game drives of bushwalks onder begeleiding van een deskundige ranger inclusief(minimum leeftijd game drive is 6 jaar), alsmede kano varen, vissen en zwemmen. Het is tegen meerkosten ook mogelijk om te kiezen voor het luxere Kwandwe Game Reserve voor een topsafari ervaring in een 22.000 hectare privé concessie. Na afloop van de reis lever je de huurauto in op de luchthaven van Port Elizabeth en vlieg je terug via Johannesburg naar Amsterdam.

Klik hier voor het dagprogramma van onze Familiereis WEB Zuid Afrika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat u inspireren: