Namibië Fly in Safari

Namibië staat bekend om zijn indrukwekkende woestijnlandschappen en de beste manier om deze te bekijken is vanuit de lucht. Dit voorkomt gehobbel over onverharde wegen en bespaart reistijd. Daardoor blijft er veel tijd over voor activiteiten in en rond de lodges.

Deze 7-daagse fly in safari begint in Windhoek, waar de piloot klaarstaat om je naar NamibRand Nature Reserve te brengen. In dit schitterende natuurgebied ten zuiden van Sesriem overnacht je onder canvas in Kwessi Dunes.

De derde dag gaat de vliegreis  verder langs de kustlijn in noordelijke richting via Swakopmund naar Kaokoveld in het uiterste noorden. Hoanib Valley Camp is een intiem tentenkamp met een spectaculair bergachtig decor op de achtergrond.  De omgeving staat bekend om de nomadische Himba’s en zijn unieke flora en fauna.

De reis eindigt in de uniek Shipwreck Lodge aan de Skeleton Coast, zo genoemd vanwege de vele schepen die hier ooit vergaan zijn. Langs de kust liggen de scheepswrakken als stille getuigen in het zand, met hier en daar een walvisskelet. In het woestijnachtige achterland leven woestijnolifanten, giraffen, leeuwen en hyena’s. Langs de rotsachtige kustlijn bevindt zich een grote kolonie Kaapse pelsrobben. Maar de meeste bezoekers komen voor de uitgestrekte wildernis, de spectaculaire vergezichten en ultieme rust.

Klik hier voor het dag-voor-dag programma

De prijs per persoon vanaf € 6275 incl. vluchten vanaf Windhoek, transfers, zes overnachtingen inclusief volpension, dagelijkse activiteiten, park fees, gidsen. Exclusief de intercontinentale vlucht vanaf Amsterdam naar Windhoek.
De vliegsafari is te verlengen met bijvoorbeeld een bezoek aan Etosha National Park of een verblijf in of rond Kaapstad. Wil je in dezelfde sfeer blijven denk dan aan de  Lekkerwater Beach Lodge. Hier liggen op 3 uur rijden van Kaapstad in De Hoop Nature Reserve slechts zeven gastenkamers aan een zes kilometer ongerept wit zandstrand.

 

 

Laat u inspireren: