10 gouden tips voor de mooiste huwelijksreis

1. Begin op tijd met de planning van de reis. De trouwdatum ligt vaak al vroeg vast en waarom tijd verliezen? Hoe eerder de reis geboekt wordt, hoe beter de prijzen en mogelijkheden.

2. Kies voor een nieuwe bestemming, waar jullie beiden nog niet geweest zijn, dit geeft de juiste balans tijdens de reis.

3. Bij het plannen van een huwelijksreis is het van belang om rekening te houden met de verschillende jaargetijden per land en de daarmee samenhangende temperatuurverschillen en regenperiodes.

4. Maak een afspraak met een reisadviseur die ervaring heeft met de bestemming waar jullie gedachten naar uitgaan en geef aan welk type hotel jullie voorkeur geniet.

5. Geef aan welk budget jullie in gedachten hebben.

6. Welke ingrediënten zijn belangrijk: zonzeker, rust, vertier, cultuur, natuur, strand, gastronomie en/of sportmogelijkheden?

7. Houd rekening met vaccinaties en medicatie (malaria) in verband met eventuele zwangerschap.

8. Plan de eerste week van de reis geen intensief programma. Trouwen is een fantastische maar vermoeiende aangelegenheid en reserveer de eerste dagen voor heerlijk bijkomen en napraten.

9. Leuke attenties of verrassingen voor je partner tijdens de reis kunnen de huwelijksreis heel speciaal maken. Wij doen graag suggesties.

10. Vermeld bij de vlucht- en hotelreserveringen dat het een honeymoon betreft, dit in verband met de kans op een eventuele upgrade. Neem als bewijsstuk je trouwboekje mee op reis.

 

Laat u inspireren: