Vietnam : spa & strand

Lang was Vietnam een verborgen parel, maar nu is het een van de populairste vakantiebestemmingen in Azië. Het is het land van de loempia’s, de fietsen, de kleurrijke lampionnen en de gastvrije vriendelijke bewoners. Het is een vakantiebestemming waar een kennismaking met het  rijke cultuur goed te combineren is met een ontspannen strandverblijf in een elegante strandresort. Wij selecteerden een aantal prachtige strandhotels :

Six Senses Ninh van Bay is een van de meest exclusieve resorts in Vietnam en gesitueerd op een schiereiland dat uitsluitend per boot te bereiken is. De 54 royale villa’s zijn gebouwd in lokale stijl en beschikken over een terras met privé zwembad en fietsen. Duiken, hiken of zeilen behoren ook tot de mogelijkheden.

Six Senses Can Dao ligt op 45 minuten vliegen van Ho Chi Minh en staat bekend om zijn rijke onderwaterwereld. Van mei t/m okt is de beste tijd om schildpadden eieren te zien leggen op het strand. Ook voor duiken en snorkelen ben je hier aan het juiste adres in februari tot juli, wanneer je het beste zicht hebt.

Four Seasons Resort The Nam Hai grenst direct aan een ongerept strand, niet ver van de met lantaarns verlichte haven van het bezienswaardige Hoi Ann. In de directe omgeving zijn drie UNESCO sites te vinden: Hoi An, Hue en tempel complex My Son. Je kunt er kiezen uit prachtige villa’s met of zonder privé zwembad. Er zijn drie zwembaden waarvan de family pool verwarmd is.

 

Laat u inspireren: