Antigua

Antigua is een eiland in de Caribische Zee met een oppervlakte van 280 km² en staat bekend om zijn prachtige uitzichten met groene heuvels, hagelwitte stranden en de azuurblauwe zee.  Het eiland heeft ongeveer 68.000 inwoners en is te bereiken met een korte vlucht vanaf St. Maarten. De meeste inwoners wonen in Saint John’s, de grootste stad van het eiland en tevens de hoofdstad van Antigua & Barbuda. Het leven is makkelijk op Antigua, de eilandbewoners gastvrij en het zuiden is wat rustiger dan het noorden. Het zuster-eiland Barbuda is kleiner, minder ontwikkeld en vanaf Antigua per boot te bereiken.

Curtain Bluff – Old Road Village
Omgeven door tropische tuinen ligt dit charmante hotel aan de zuidkant van Antigua met uitzicht op zee. Het is oorspronkelijk ontworpen als een privéwoning maar tegenwoordig een intiem hotel met 72 kamers en uitgebreide faciliteiten: duiken, snorkelen, tennissen, squash en yoga.

Jumby Bay – Privé Eiland
Gelegen op een privé eiland met drie prachtige zandstranden onder handbereik. Met veel activiteiten waaronder snorkelen, watersporten, fiesten en sunset cruises. Er zijn slechts 40 hotelkamers, 16 villa’s en 16 homes voor grotere groepen en families.

Hermitage Bay – Secluded Bay
Luxe, all inclusive, 5-sterren boetiekhotel direct aan het zandstrand van een natuurlijke baai aan de westkust van Antigua. De totaal zevenentwintig suites liggen in een prachtige tropische tuin. Activiteiten: windsurfing, kayaking, paddle boards, hobie cats en een spa.

 

Laat u inspireren: