Ana Ferreira Gil Beco

Geboren in het zonnige Portugal, maar opgegroeid in het groene Nederland. Na mijn lagere en middelbare school ben ik economie gaan studeren. Al gauw realiseerde ik mij dat ik van mijn hobby ook mijn werk kon maken. Daarom ben ik alsnog een toeristische opleiding gaan volgen. Mijn carrière is daarna begonnen op de reserveringsafdeling bij Valerius Reizen. Daarnaast bleek mijn interesse ook naar de back office uit te gaan en uiteindelijk ben ik tot de slotsom gekomen dat een combinatie voor mij het beste aansluit.  Na er een paar jaar tussen uit te zijn geweest, ben ik nu weer terug en het lijkt alsof ik nooit ben weggeweest van mijn “thuishonk” bij Valerius Reizen.

Ik ben inmiddels de spin in het financiële web en verzorg de gehele administratie en dat is met reizen-op-maat een hele uitdaging. Naast back office & IT help ik het team ook met ondersteunende taken zoals reisbescheiden, die tegenwoordig in een mooie reis app aan onze klanten worden verstrekt.

In Portugal liggen mijn roots en het land houdt een speciale plek in mijn hart, met name Lisboa. Ik heb soms heimwee naar de fraaie stranden, het buitenleven en het heerlijke eten. De Portugezen noemen dit saudade, een woord waar geen echte Nederlandse vertaling voor is, ik word er een beetje melancholisch van.
Maar Portugal is niet alles, ik kan ook genieten van de ontdekking van andere mooie plekken.