Ellen Hollander – Mühlhaus

Na mijn studie aan de Hogeschool voor Toerisme bleek mijn hart te liggen bij het zeer afwisselende reisbureau vak. Met ruim 25 jaar ervaring ben ik inmiddels thuis op vele bestemmingen binnen en buiten Europa.

Vooral voor familiereizen kunt u bij mij terecht. Met mijn gezin heb ik al vele mooie reizen mogen maken, waarbij een camperreis door Canada onze favoriet is. Een uitstapje per watervliegtuig naar een afgelegen lodge om beren en ander wildlife te spotten, maakt een dergelijke reis compleet.
Voor de zon ga ik het liefst naar Mauritius, Curaçao, de Emiraten of, dichterbij, naar Portugal of Griekenland.

Daarnaast ben ik een enthousiast wintersporter en ben ik op diverse skibestemmingen geweest. Mijn favoriete plekken zijn de Italiaanse Dolomieten en Vorarlberg in Oostenrijk.

Naast Valerius Reizen, maak ik graag tijd vrij om vrijwilligerswerk te doen, langs de lijn te staan bij de hockeywedstrijden van onze tienerdochters en heerlijke lange wandelingen te maken met onze Rhodesian Ridgebacks.

Maar of het nu vluchten, hotels of actieve reizen betreft: keer op keer is het voor mij een uitdaging om uw reis zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen.

Neemt u gerust contact met mij op: emm@valerius.nl