Strand, stad en woestijn in magisch Marokko

Marokko is een van de meest verleidelijke landen van Noord Afrika en heeft in korte tijd een welverdiende plaats veroverd in de top van Europa’s favoriete honeymoon bestemmingen. De vliegreis gaat naar Marrakech, gelegen aan de voet van het Atlasgebergte. Na een transfer van ca. 2,5 uur wordt hotel la Sultana in Oualidia bereikt. Het boetiekhotel is fraai gelegen aan zee en een heerlijke plek om uit te rusten. Het hotel beschikt over een privé strand, maar heeft ook een 40m lang buitenbad dat wordt omgeven door een zonneterras met 5 jacuzzi’s. De spa is uitgerust met een verwarmd binnenbad, hammam, sauna en massage ruimtes. Er zijn slechts 11 kamers en suites, voorzien van alle comfort en gratis softdrinks in minibar. Alle kamers beschikken bovendien over een openhaard en een privé terras met jacuzzi.

Dan gaat de reis verder naar Marrakech, een trendy stad met een unieke sfeer, waar het oude en het nieuwe hand in hand gaan. Het oude centrum, de medina, is door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed. Villa des Orangers in Marrakech is een superromantisch hotel met een prachtige tuin en drie zwembaden. Het beschikt over verschillende sfeervolle patio’s en intieme nissen, waar gedurende de hele dag gratis softdrinks, muntthee en Marokkaanse koekjes worden geserveerd. Het hotel wordt tot de beste van Marrakech gerekend en biedt alle denkbare comfort.
De 6e dag gaat de reis verder naar Ouarzazate, aan de andere kant van het Atlas gebergte. Dit is het land van de kasba’s, onneembare lemen forten die volledig geïntegreerd zijn in de natuur. Dar Ahlam, ‘huis van de dromen’, is zo’n adembenemend mooie kasba in de palmoase van Skoura, aan de rand van de woestijn. Het wordt gerekend tot een van de mooiste kasba’s van het land en alle gastenkamers zijn ingericht met fraaie antieke meubels en zijden draperieën. Hier zal het aan niets ontbreken!

Combinatiereis The best of Morocco
Essaouira, Marrakech & Ouarzazate vanaf € 2500,- p.p.

Inclusief:

  • Vliegreis per Royal Air Maroc (heen naar Marrakech en terug vanaf Ouarzazate)
  • 3 nachten in La Sultana in Oualidia B&B
  • 2 nachten Marrakech Villa des Orangers B&B en lunch
  • Per 4wd van Marrakech naar Ouarzazate incl. lunch.
  • 2 nachten Skoura  Dar Ahlam  volpension
  • Alle transfers

Voor verdere details van de hotels zie:
www.magischmarokko.nl.

 

Laat u inspireren: