Zeiltocht langs de eilanden

De Griekse eilanden zijn ook ideaal voor watersporters en een zeiltocht langs de verschillende eilanden is altijd een succes. Geoefende zeilers kunnen zelf een zeilboot bemannen maar er zijn ook mooie opties om een skipper mee te nemen aan boord. Die kan je alles vertellen van het zeilgebied en een mooie route uitstippelen langs bekende en onbekende eilanden. Zo kun je zelf een ontspannen week hebben en ook in het hoogseizoen de drukte vermijden.

De skipper kent de stille strandjes en de mooiste baaien om voor anker te gaan. Hij brengt je naar interessante plekken om te bezoeken, te sporten of shoppen of uit te gaan. Een ochtend een eilandje verkennen en daarna cruisen naar een wit strandje met prachtige schelpen en een heldere zee.

Er is keuze uit verschillende maten zeilboten en catamarans, met  vaak ruimte aan boord  voor surfplanken en een waterscooter. Een zeilweek kost vanaf € 5000 per week en afhankelijk van de haven van vertrek kunnen wij een mooi passend aanbod maken.

M/S La Reine is een traditioneel houten jacht, 24 meter lang en 7 meter breed. Ze heeft 6 dubbele slaapcabines, waardoor per cruise steeds slechts 12 gasten deze unieke beleving kunnen ervaren. De kok en twee bediening zorgen dat het aan niets ontbreekt.

La Reine is beschikbaar voor charters per week en de huurprijs voor de gehele boot inclusief crew is vanaf ca. € 15.000 per week. Daar komen nog de kosten van de maaltijden en drankjes bij : halfpension  (lunch óf diner) vanaf € 300 per persoon per week.

 

Laat u inspireren: